Саме тому для приготування піци ми використовуємо тільки італійське борошно екстра-класу «Le 5 Stagioni». Це продукт сімейного виробництва, що випускається ще
з 1831 року. Борошно визнано кращими шеф-кухарями світу і використовується в 70 країнах.

Певний уміст білка і клейковини у цьому борошні дозволяє тісту стати досить еластичним, пружним і щільним. А це
ідеальні характеристики тіста для піци
в неаполітанському стилі.

При виготовленні борошна «Le 5 Stagioni» використовується тільки внутрішня частина зерен пшениці м'яких сортів, завдяки чому тонке тісто набирає потрібну висоту при випічці.

Перед замісом тіста наші піцайоло заміряють температуру повітря в цеху, температуру борошна і за формулою обчислюють температуру води на заміс. Тільки після цього
в певній послідовності відбувається магія народження основи будь-якої нашої піци.

Вимішування тіста відбувається не більше
20 хвилин. На виході воно має температуру
не вище 27 °C. Потім тісту дають відпочити
хвилин 20-40, після чого розкладають у бокси
і відправляють у спеціальну камеру, в якій відбувається процес ферментації.

У наших ресторанах ферментація тіста триває 36 годин. Завдяки цьому піца є смачною та корисною і легко засвоюється.

Дотримуючись традиції приготування справжньої «неаполітанської» піци, наші піцайоло розкачують тісто виключно руками, без качалки.

Піца в MAFIA випікається при температурі близько 330-350 °С, протягом 3-4 хвилин
у спеціальній піца-печі. За цей час вона набуває хрусткої скоринки не тільки зверху, але і знизу, так як печеться на камені.

Готовність піци можна визначити за пухким підсмаженим бортиком. Іноді на ньому з’являються бульбашки, які при високих температурах можуть сильно зарум’янюватися
і лопатися.